Sözcü yazarı: 3 Aralık'ta Kılıçdaroğlu'nun sürprizi ABD'den

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3 Aralık’ta açıklayacağı vizyon belgesi toplantısına iktisat profesörü Daron Acemoğlu’nun telefon bağlantısıyla katılacağını yazdı.

F5HABER F5HABER
Sözcü yazarı: 3 Aralık'ta Kılıçdaroğlu'nun sürprizi ABD'den

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, bugünkü köşe yazısında Kılıçdaroğlu’nun düzenleyeceği toplantıyla ilgili olarak şu bilgileri paylaştı:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin “vizyon belgesini” 3 Aralık Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıklayacak. Kılıçdaroğlu, ABD ve Londra temaslarının ardından yakın bir çalışma grubuyla birlikte vizyon belgesine son halini vermek için çalışmalarına devam ediyor. CHP lideri ısrarla 3 Aralık'ı işaret ettiği ve beklentiyi yükselttiği için de herkes merak içinde o günü bekliyor. O güne dair sizinle bir bilgi paylaşayım:

O güne dair sizinle bir bilgi paylaşayım: Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde (MIT) iktisat profesörü Daron Acemoğlu'yla 3 Aralık'ta telefon bağlantısı yapılacak. ABD'de yaşayan Acemoğlu'nun “çözüm yolları” kamuoyuyla paylaşılacak. Yazımda, Acemoğlu'nun kitaplarından ya da değerlendirmelerinden söz etmeyeceğim ve sizi bilgiye boğmayacağım. Sadece şunu bilmekte fayda var: Acemoğlu, “2002-2007 dönemi AKP'siyle altın çağ yaşandığını, Devri-Saadet dönemi olduğunu” düşünen bir ekonomist.

SONRAKİ HABER