için kaldı

Rektörün odasındaki fotoğraf gündem olmuştu - Numan Kurtulmuş: Size buradan malzeme çıkmaz!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ı ziyareti sırasında çekilen ve sosyal medyada gündem olan fotoğraf ile ilgili konuştu. Kurtulmuş ““Üniversitelere nasıl siyaset sokulduğunu çok iyi biliriz. Buradan onlara malzeme çıkmaz. Bu görüşmede tek bir kelime siyaset konuşulmadı.” İfadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Rektörün odasındaki fotoğraf gündem olmuştu - Numan Kurtulmuş: Size buradan malzeme çıkmaz!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul Üsküdar’da internet gazetecileri ile bir araya geldi. Kurtulmuş, F5 Haber’den Bünyamin Kara’nın da bulunduğu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Rektörün odasındaki fotoğraf gündem olmuştu - Numan Kurtulmuş: Size buradan malzeme çıkmaz! - Resim : 1Kurtulmuş, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın'ı ziyareti sırasında çekilen ve sosyal medyada gündem olan fotoğraf ile ilgili konuştu.

Kurtulmuş "Gaziantep'teki 10-15 dakikalık ziyaretten nasıl böyle bir sonuç çıkardılar? Benim bir siyasi, bir de öğretim üyesi kimliğim var. Çok sayıda öğrencim vardır. Rektöre ziyaretim de siyasi bir ziyaret değildir. Bir kelime siyasetten bahsedilmemiştir. Doktora öğrencilerimden biridir. Arif de hocasını makamında karşılayan bir öğrenci olarak hislendi. Bu hoca-talebe ilişkisi içinde bir ziyarettir. Her şeyi politika malzemesi olarak görmek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalır. Orada bir hoca olarak bulundum. Bir öğrencinin öyle bir makamda bulunmasından dolayı o odaya gittim. Sayın Rektör de hocasını karşılamanın verdiği sevinçle bize yerini gösterdi." İfadelerini kullandı.

İşte o fotoğraf;

Rektörün odasındaki fotoğraf gündem olmuştu - Numan Kurtulmuş: Size buradan malzeme çıkmaz! - Resim : 2

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI

Yeni anayasa çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kurtulmuş “Tam manasıyla sivil katılımcı, kapsayıcı bir anayasa yapmanın vakti gelmiştir. Sadece AK Parti’nin tek başına yapması mümkün değil. Sayımız yetseydi de tek başımıza yapmak istemezdik” dedi.

Rektörün odasındaki fotoğraf gündem olmuştu - Numan Kurtulmuş: Size buradan malzeme çıkmaz! - Resim : 3

SONRAKİ HABER