MHP lideri Bahçeli'den çok konuşulacak sözler...

MHP lideri Devlet Bahçeli, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik'e özel açıklamalar yaptı. Bahçeli '' İYİ, Gelecek ve DEVA FETÖ projesidir.'' ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
MHP lideri Bahçeli'den çok konuşulacak sözler...

Bahçeli'nin kritik açıklamaları şu şekilde;

''İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Millet Masası çıkışı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yeni partilere vekil verme açıklamaları ile ilgi ''Seçime zorlamaya yönelik bir adımdır. Biz açıkça söyledik. Erken seçim yok dedik. Seçim 2023'de. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu'nun takip ettiği çok yıkıcı üslup bozukluğu içindeki muhalefetin ana kaynağı bu. Çünkü bu kadar hırçın olamaz. olmaması lazım. Bir beklenti içerisindeler. Bir şeyler var demek ki. Biz Cumhur İttifakı olarak dimdik ayaktayız.''

Memleket masası bir proje

Memleket Masası bir proje olsa gerektir. Çünkü şu an için HDP'yi dışlayarak, Gelecek, Deva, İYİ Parti ve CHP'yi de yanlarına almak suretiyle tekrar güçlü bir parlamenter sisteme dönmek için mecliste oluşturulabilecek bir yapılanmanın bugünden kamuyou algılamasıdır o. Ve burada dikkate alınması gereken konu şudur. İYİ, GELECEK ve DEVA... Bu kavramları parti kurulurken bugünler düşünülerek planlanmış bir kavram olarak nitelendiriyorum.

FETÖ PROJESİ

Yoksa bu kadar tesadüf etmez. İYİ olacak, GELECEK olacak, DEVA olacak. Ama mecliste özellikle Cumhur İttifakı'nın ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 2023 yılındaki yapısına karşı güçlü bir muhalefet unsuru oluşturmak maksadıyla düşünülmüş bir şeydir. FETÖ projesidir, Pensilvanya kaynaklıdır.

HDP'Yİ DİNLENMEYE ALACAKLAR

139 milletvekili arasından 15-20 milletvekilini verebilir. Fakat verilenlerden sonra mecliste grubu olan partiler olacak. Bunlardan bir tanesi Gelecek Partisi, bir tanesi Babacan'ın partisi, İYİ Parti ve CHP. HDP'yi de biraz dinlenmeye alacaklar. Çünkü HDP gündemde olduğu müddetçe bunlara karşı bir alerji doğuyor. Türkiye'de burada Cumhur İttifakını ya da Recep Tayyip Erdoğan'ı yıpratacak tarzda bir muhalefete, ağız birliğine gidecekler. Bunun adına da Millet dediler olmadı. Memleket Masası diyecekler.

DAVUTOĞLU'NUN PARTİSİNDE PKK İLE İLİNTİLİ İSİMLER VAR

Davutoğlu'nun kurucular kurulunda 20-25 kadar Güneydoğu'da siyaset yapan, meslek sahibi olan ve PKK ile ilintili olan insanlar var. Esas sorun bu. Cumhur İttifakı devam etmeli. Terörle mücadelede mutlaka sonuç almalı. Türkiye'nin uluslararası ilişkilerinde konumunu güçlendirmeli ve mümkün olduğu kadar da sosyal ve ekonomik yönden Türkiye'yi ayakta tutacak gayretler içerisinde olmalı.

SONRAKİ HABER