Kılıçdaroğlu'ndan tartışma yaratan atama! Ankara İl Yönetimi listesinde yer aldı

CHP MYK'nın yeniden belirlediği 35 kişilik Ankara İl Yönetimi listesinde, geçmişte Gülşah Durbay ve Özgür Özel hakkında sosyal medyada yayılan iddialarla ilgili tartışmalarda adı geçen "Gizem Lara" lakaplı Gizem Altunsoy da yer aldı. Altunsoy'un yeni yönetimde görevlendirilmesi kamuoyunda dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu'ndan tartışma yaratan atama! Ankara İl Yönetimi listesinde yer aldı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığındaki CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), 17 Haziran'da CHP Ankara İl Başkanlığı'nı feshetme kararı almıştı.

Dün saat 14.00'te gerçekleştirilen MYK toplantısında ise CHP Ankara İl Yönetimi yeniden oluşturuldu. Açıklanan 35 kişilik yönetim listesinde Gizem Altunsoy'un da yer alması kamuoyunda dikkat çeken gelişmelerden biri oldu.

GEÇMİŞTE TARTIŞMALARIN ODAĞINDAYDI

Gizem Altunsoy'un ismi, yaşamını yitiren CHP'li Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında sosyal medyada dolaşıma giren iddialarla ilgili tartışmalar sırasında gündeme gelmişti.

Söz konusu iddialar ilk olarak Antalya'da faaliyet gösteren bir yerel haber sitesinde yayımlanmış, Gülşah Durbay'ın şikâyeti üzerine açılan davada haberi yayımlayan Ebru Küçükaydın hakkında mahkûmiyet kararı verilmişti.

YÖNETİM LİSTESİNDE YER ALDI

İddiaların sosyal medyada paylaşılmasına ilişkin tartışmalarda adı geçen Gizem Altunsoy, daha sonra söz konusu paylaşımları sosyal medya hesabından kaldırmıştı.

CHP MYK'nın dün belirlediği 35 kişilik Ankara İl Yönetimi listesinde Altunsoy'un da görevlendirilmesi dikkat çekti.

Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası