için kaldı

Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a bakışı olay! Cenazede el sıkışmadılar

Eski başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı. Yoğun katılımın yaşandığı cenaze iktidar ve muhalefeti buluşturdu. Cenazede Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun el sıkışmaması dikkat çekti.

F5HABER F5HABER
Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a bakışı olay! Cenazede el sıkışmadılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, cenaze namazını kılmak için geldiği camide CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun elini sıkmadığı görülürken, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ileBeykoz Konakları'ndaki evinde ölü bulunan Yavuz Yılmaz (38) için Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini sıktığı gözlemlendi.

Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a bakışı

Geçtiğimiz yıl ani kalp kriziyle hayatını kaybeden Mustafa Koç'un İstanbul Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'ndeki cenaze töreninde CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bakışının fotoğrafı günlerce konuşulmuştu.

Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a bakışı olay! Cenazede el sıkışmadılar - Resim : 1

İHA Foto Muhabiri İsmail Coşkun'un çektiği fotoğraf karesi bugün bile arşiv fotoğrafı olarak politika haberlerinde kullanılır.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın intihar eden oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze töreni de Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'ndeydi. İHA Foto Muhabiri İsmail Coşkun, haber takibi yaparak CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı gözlemledi. İki liderin benzer bir karesini daha yakaladı.

Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a bakışı olay! Cenazede el sıkışmadılar - Resim : 2

SONRAKİ HABER