İmamoğlu: Bugünden itibaren televizyonlara çıkmayacağım

Üsküdar'da seçim çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul adayı İmamoğlu, 23 Haziran'a kadar televizyona çıkmayacağını duyurdu.

F5HABER F5HABER
İmamoğlu: Bugünden itibaren televizyonlara çıkmayacağım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar'da seçmenlere seslendi.

TRT'de katıldığı yayınla ilgili konuşan İmamoğlu, 23 Haziran Pazar gününe kadar televizyona çıkmayacağını açıkladı.

İmamoğlu, "Ben bugünden itibaren televizyonlara çıkmıyorum artık. İzlemeye de gerek yok zaten. 4 gün kaldı seçime" dedi.

İmamoğlu: Bugünden itibaren televizyonlara çıkmayacağım - Resim : 1

İmamoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:

Bize karşı çok kötü cümleler kuruyorlar çok komik duruma düşenler var onun için sizlere tavsiyem artık televizyon izlemeyin. Hiç kimse oyundan dolayı bizim rakibimiz değil, biz milletçe biriz. Onlar ne kadar ayrıştırtırsa ayrıştırsın biz tam tersini yapacağız. Ne kadar ötekileştirirlerse ötekileştirsinler biz sarılmaya kucaklaşmaya devam edeceğiz. 23 Haziran’da sizden isteğim herkesin oy kullanıp kullanmadığına bakın. Kapı kapı gezin, demokrasiye sahip çıkın. Bugün itibariyle söylüyorum ki, her şey çok güzel oldu. İçimde öyle bir enerji var ki Allah şahit bana öyle geliyor ki hiç yorulmayacağım. Bu şehirde yaşayan herkesi çok seviyorum. Hem demokrasiye, hem de bu güzel cumhuriyete hep birlikte hizmet edelim.

mamoğlu'nun diğer açıklamaları ise şöyle: 

YENİ ÇIKAN GÖRÜNTÜLER 46 DAKİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazeteci İsmail Küçükkaya ile yapılan görüşmeye dair yeni görüntüler çıkacağı yönündeki iddiası ve bu görüntülerin 10-15 dakika değil  46 dakika olduğu belirtilerek diyeceği sorulan İmamoğlu, "Bunlar kaybetme psikolojisi, Ben kronometre tutmam. Benim en fazla konuştuğum 15 dakika. Şimdi siz 46 dakika olduğunu söylüyorsunuz ama şimdi 15 dakika derim derim 16.20 ölçersiniz onu bilemem. Uydurma işlere itibar etmeyin. 6 ayda bu masayı zor kurduk. Anlamış değilim. Tutarlı bir siyasi değil. Bence bu siyasi tutumlarını gözden geçirmeliler."

OTELDE ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ DEĞERLENDİRDİ

 Gazeteciler İmamoğlu'na bu görüntüleri hatırlatarak dava açıp açmayacağını sordu. 
İmamoğlu, "Bir otelin gizliği bakımından çok ayıp yapmışlardır. Dava açacağım bir durum da değil. Mesleki ahlaka da uygun değil."

HALA DAVET GELMEDİ

Program biterken de ya biri söyledi ya da aklına geldi Binali Yıldırım'ın son anda çaya davet etti beni. Ancak hala davet gelmedi. Bu daveti seçim günü de dahil olmak üzere bekliyorum. Olmadı ben kendilerini Saraçhane'ye bekliyorum.

SONRAKİ HABER