Gürsel Tekin ve Melih Gökçek birbirine girdi... Çarşambayı bekle!

Kapalıçarşı'ya esnaf cuma namazındayken giden CHP'li Gürsel Tekin, kepenkleri kapalı görünce üzerindeki bin liralık gömleğiyle fotoğraf çektirip "Ekonomi kötü" tweeti attı. Bunu gören Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter'da Gürsel Tekin'e "İstanbul adaylığından vazgeç daha neler bulurlar neler" deyince Tekin'den de yanıt gecikmedi: Çarşambayı bekle!

F5HABER F5HABER
Gürsel Tekin ve Melih Gökçek birbirine girdi... Çarşambayı bekle!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi için "adaylığa her zaman hazırım" diyen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ile görevinden tartışmalı bir şekilde ayrılan Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasına 'adaylık' tartışması yaşandı. Tekin, konuyla ilgili yarın bir basın açıklaması yapacağını belirtti.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in giydiği gömlekle ilgili bir paylaşım yapan Melih Gökçek'e, "Ankapark diye bir çukur açtın, milletin 1 milyar 450 milyon lirasını o çukura gömdün. Sen helal paramla aldığım gömleği bırak da şunu açıkla: Yolsuzluk yaptığın için mi, FETÖ'ye arsa verdiğin için mi, başarısız olduğun için mi istifa ettin?" şeklinde cevap veren Tekin, ‘Çarşamba gününü bekle' dedi.

İşte Twitter'da iki isim arasında yaşanan o polemik;



MELİH GÖKÇEK "HODRİ MEYDAN"
Gürsel'in paylaşımından hemen sonra Gökçek'ten de karşı hamle geldi ve Beyaz TV'de Ankapark'a ilişkin açıklamalarda bulunucağını açıkladı.
SONRAKİ HABER