Gül: Polemiğe girmek bana yakışmaz

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti'den kendisine yönelik yapılan ağır eleştirilerin sorulması üzerine "Polemiğe girmek bana yakışmaz" dedi. Gül, 'Kırgın mısınız' sorusuna da yanıt vermedi.

F5HABER F5HABER
Gül: Polemiğe girmek bana yakışmaz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bazı AK Partililerin eleştirilerde bulunduğu 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül cuma namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Gül, "Bu konularla ilgili polemiğe girmek yakışmaz. Onun için polemiğe girmiyorum arkadaşlarla" dedi. Gül, OHAL için 'Umarım son kez uzatılır' ifadesini kullandı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gül'ün açıklamaları:

(AK Parti'den yapılan açıklamalar) Bu konularla ilgili polemiğe girmek yakışmaz. Onun için polemiğe girmiyorum arkadaşlarla

AYM'NİN TUTUKLU GAZETECİLERLE İLGİLİ KARARI

Gül, Anayasa Mahkemesi'nin gazeteciler Mehmet Altan ve Şahin Alpay için verdiği karar hakkında da şöyle konuştu: "Olağanüstü bir dönem yaşadı Türkiye bunların kontrol edilmesi için gerekliydi ama artık normalleşmesi herkes için büyük bir ümit olur kanaatindeyim. Olağanüstü bir dönem yaşadı Türkiye bunların kontrol edilmesi için gerekliydi ama artık normalleşmesi herkes için büyük bir ümit olur kanaatindeyim.

OHAL

OHAL'in son defa Meclis'e sevk edildiği kanaatindeyim. İnşallah son kez uzatılır. Tekrar reformcu bir Türkiye olduğunu göstermesi, ekonomi, dış ilişkiler itibariyle çok doğru olacağına inanıyorum. Çok olağanüstü bir dönem yaşadı. Türkiye, kontrol altına almak için gerekliydi ama artık her şeyin normalleştirilmesi Türkiye için çok büyük iyilik olur.

SONRAKİ HABER