Erdoğan: Bu terörü birileri organize etti

Cuma namazı çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Manifestomuzu İstanbul Kongresi'nde açıklayacağız" dedi. Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşanan olayla ilgili olarak Erdoğan, "Bu futbol teröründen öte bir şey. Burada bir kumpas var. Tribünlerdeki bu terörü birileri organize etti ifadelerini kullandı.

F5HABER F5HABER
Erdoğan: Bu terörü birileri organize etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, erken seçimle ilgili kampanyanın başladığını söyledi "Yol haritasını cuma günü genişletilmiş il başkanları toplantısında paylaşacağız" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Manifestomuzu İstanbul Kongresine yetiştireceğiz ve açıkladıktan sonra yola koyacağız. Genel Merkez'de bir toplantı yaptık. Bu toplantı ile tüm milletvekillerimize o heyecanı vermiş durumdayız.

YSK'nın takvimi açıklaması ile birlikte hazırladığımız takvimi masaya yatıracağız ve yol haritamızı uygulamaya koyacağız. Temayül yoklamalarını da yapıp, milletvekillerinin tespiti ile ilgili çalışmaları yürütmüş olacağız. Ya Allah Bismillah deyip yola koyulacağız.

Genişletilmiş il başkanları toplantısında yol haritamızı paylaşacağız.

Sayın Bahçeli ile yaptığımız görüşme sonrası adımımızı attık. Daha önce 3 bizden 3 MHP'den arkadaşın hazırlık dönemi oldu. Bu başarılı çalışmalar parlamentoya da yansımaya başladı. Dayanışmamız aynı kararlılıkla devam edecek.
"BURADA KUMPAS VAR"

Burada bir futbol teröründen öte kumpas var. Bu terörü birileri organize etti. Şenol hocaya yapılanı affetmek mümkün değil.


Bu konu bizi ciddi manada üzdü. İstanbul'a dün akşam indiğim anda şahit oldum. Bu futbol teröründen öte bir şey. Biraz açık konuşmam lazım burada kumpas var. Olay hep korner köşelerinde oldu. Maç gayet güzel gidiyor tam kornerini atacak çakmak falan atılıyor. Böyler bir şey olamaz. Şenol hocanın başına gelen olay kabullenebilir değil. Keşke Tolga da o yanlışın içine girmeseydi. Şenol hocaya yapılanı kabul etmek mümkün değil. Spor Bakanlığımızla konunun üzerine gideceğiz. En çok üzüldüğüm şu; Biz hanımlarımızın tribünlere gitmesini istediğimiz şeyin nedeni neydi? Fair play sağlamaktı. Olay tam tersine döndü.
SONRAKİ HABER