için kaldı

Erdoğan: Bay bay bay Kemal

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki konutunun önünde halka hitap etti. Erdoğan "Hesap uzmanı ya, yüzde 1 bile oyu olmayan partilere kiralık 40 vekil verdi. Bay bay bay Kemal." dedi.

F5HABER F5HABER
Erdoğan: Bay bay bay Kemal

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı'daki konutunun önünde halka hitap ediyor.

Erdoğan'ın açıklamaları: 

Biz İstanbul'u çok seviyoruz. İstanbul aşığıyız. İstanbul'la yola çıktık, İstanbul'la yola devam ediyoruz. Değerli dava ve yol arkadaşlarım. Sizleri hürmetle, muhabbetle selamlıyorum.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunu milletimizin teveccühüyle tamamlamış bulunuyoruz. Seçimin sağlıklı şekilde yürümesine katkıda bulunan herkesi tebrik ediyorum. Kadınlarımızı tebrik ediyorum. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Ve AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Yurt içinde ve yurt dışında ikinci tura göre özellikle yüksek oy oranları ile sandığa koşan herkese teşekkür ediyorum. 

"BAY BAY BAY KEMAL"
Tercihi ile önümüzdeki 5 yıl boyunca ülkeyi yönetme sorumluluğunu bir kez daha bize tevdi eden milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. İnşallah sizlerin güvenine layık olacağız. 21 yıl layık olduğumuz gibi layık olacağız. Ne dedim, pazara kadar değil, mezara kadar beraber olacağız. Bu sevda burada bitmez dedik. Bay bay Kemal diyorlar. Biz hep bu kutlu yürüyüş yarım kalmaz demiştik. Biz hep hizmet eden hezimete uğramaz demiştik. Biz hep, Türkiye bize biz de Türkiye'ye emanetiz demiştik. Bay bay bay Kemal. 

Buradan Türkiye'ye bir hesap yapıyorum. Hesap uzmanıyım diyordu ya. 2018'de CHP'nin vekil sayısı 146'ydı. 2023'te CHP'nin vekil sayısı 169 çıkardı. Fakat, malum toplamda yüzde 1 bile oya sahip olmayan malum partilere kiralık vekil verdi, 40 tane. Peki ne oldu? 129'a düştü CHP. Hesap uzmanı ya. Bu işleri çok iyi bilir. Böylece kaybettiği vekiller sebebiyle herhalde CHP bunun bay bay bay Kemal'e hesabını soracaktır. Diyoruz ki, 14 Mayıs seçiminin de 28 Mayıs seçiminin de galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. Biz, öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek demiştim. Bugün kazanan sadece Türkiye'dir. Şimdi Türkiye Yüzyılı'nın kapısını açtık. Erkeğinden kadınına, gencinden yaşlısına kadar milletimizin tüm kesimlerinin hayallerini beraberce hayata geçirdik. 

SONRAKİ HABER