CHP'li Engin Altay İmamoğlu'nun iddiasını yalanladı! "Binali Yıldırım soruları istemedi"

CHP'nin İstanbul adayı İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Binali Yıldırım'ın ortak canlı yayında sorulacak soruları moderatör İsmail Küçükkaya'dan talep ettiğini iddia etmişti. CHP Grup Başkancekili Engin Altay, telefonla bağlandığı Habertürk yayınında, "Binali Yıldırım soruları istemedi. Eğer Adayımız böyle bir şey söylediyse ben bunu bilmiyorum" dedi.

F5HABER F5HABER
CHP'li Engin Altay İmamoğlu'nun iddiasını yalanladı!  "Binali Yıldırım soruları istemedi"

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde Habertürk TV'de yayınlanan 'Türkiye'nin Nabzı' programına telefonla bağlandı.

İDDİALAR SORULDU

Engin Altay'a, geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı bir canlı yayında özel röportajında Binali Yıldırım'ın ortak canlı yayında sorulacak soruları moderatör İsmail Küçükkaya'dan talep ettiği iddiası soruldu.

"BİNALİ YILDIRIM SORULARI İSTEMEDİ"

İddialara yanıt veren Altay, "Hayır, öyle bir şey yok. Ekrem Bey 'Binali Yıldırım soruları istedi' diye söylediyse ben onu bilmiyorum" dedi. 

İşte o anlar:

Yıldırım ve İmamoğlu arasındaki ortak canlı yayının detayları:

1- Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım ve Millet ittifakı adayı Sayın Ekrem Imamoğlu 16 haziran 2019 Pazar günü saat 21:00'de canlı yayında bir araya gelecekler.

2- Canlı yayın tüm kanallara açık ortak yayınla yapılacak.

3- Canlı yayının moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapacak.

4- Moderatör her bir adaya eşit soru ve eşit süre ilkesine göre sorular soracak.

5- Canlı yayın Lütfi Kırdar kongre merkezinden gerçekleştirilecek.

6- Canlı yayın AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından görevlendirilmiş ortak bir ekip tarafından gerçekleştirilecek.

SONRAKİ HABER