için kaldı

CHP lideri Rasim Ozan'a sert çıktı

Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın, dün (20 Kasım 2017) akşam yayınlanan programda söylediği skandal sözlerine yüklenen Kılıçdaroğlu, "Bir televizyon kanalında birisi göçmenler için çok ağır ifadeler kullandı. Bütün göçmenleri derinden yaraladı bu. Bir bildiri yayınladılar" şeklinde konuştu.

F5HABER F5HABER
CHP lideri Rasim Ozan'a sert çıktı

Boşnaklara yönelik hakaret içeren sözlerinin ardından Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'den kovuldu. Kütahyalı'nın kovulmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis'teki grup toplantısında Rasim Ozan Kütahyalı'ya isim vermeden sert tepki gösterdi

Kılıçdaroğlu grup toplantısında şu ifadeleri kullandı:
Geçenlerde birisi göçmenler için çok ağır bir ifade kullandı. Bütün göçmenleri derinden yaraladı. Onlar ortak bir duyuru imzaladılar. Ben buradan ister Türkiye'de olsun, ister Bosna'da olsun, Arnavutluk'ta olsun, Yunanistan'da olsun bütün göçmen kardeşlerime ve bütün soydaşlarımıza buradan selam, sevgi ve dostluklarımızı gönderiyoruz. Sizin yanınızdayız sonuna kadar. Ve onlara Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözü ile seslenmek istiyorum: Muhacir diye küçümsenenler tarihin yazdığı savaşta en geriye kalanlar, düşmanla sonuna kadar dövüşenlerdir. Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır.

SONRAKİ HABER