İmamoğlu baltayı yine taşa vurdu! "Bundan başkası bize çözüm üretemez"

'Sana börek yaparım ama oy vermem' diyen Mehruze teyzeden sonra İmamoğlu'na bir şok daha. Pazar esnafıyla sohbet eden İmamoğlu'na bir kadın, üzerinde Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu broşürü göstererek, "Bu bizim gönlümüze kurulmuş bir taht. Bundan başkası bize çözüm üretmez" dedi. İmamoğlu ise, "Teşekkür ederim. Onu, seçimi geldiği zaman konuşursun" diyerek cevap verdi.

F5HABER F5HABER
İmamoğlu baltayı yine taşa vurdu! "Bundan başkası bize çözüm üretemez"

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Tuzla'da bir semt pazarını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İmamoğlu'na yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, fotoğraf çektirmek için sıraya girerkenn Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını gösteren bir kadınla İmamoğlu arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Pazar esnafıyla sohbet eden İmamoğlu'na bir kadın, üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının bulunduğu broşürü göstererek, "Bu bizim gönlümüze kurulmuş bir taht. Bundan başkası bize çözüm üretmez. Önceleri hatırlıyor musunuz hastanelerde neler çektik. Ben çocuklarım ile çok çektim. Biz onu seviyoruz. Seni de seviyoruz ve takip ediyoruz. Allah ondan razı olsun" dedi. İmamoğlu ise, "Teşekkür ederim. Onu, seçimi geldiği zaman konuşursun" diyerek cevap verdi.

CHP'li İmamoğlu, Tuzla'daki Aydıntepe mahallesi semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak CHP Aydıntepe Mahalle Temsilciliği'ne giden İmamoğlu, burada partililere hitaben kısa bir konuşma yaptı.

İmamoğlu, "Hep beraber, hepinizin yüzünde gülücük, moral, insanlara umut tazeleyen bir tavırla çalışmanızı istiyorum. Çünkü toplumun en fazla ihtiyaç duyduğu şey huzur ve güvenli ortam. Sizlerden istirhamım, önce vatandaşı dinleyip vatandaşın ne demek istediğini anlayın, sonra çözümlerimizi ve projelerimizi toplumla paylaşın" dedi.

İnsanların nutuk atanlardan usandığını dile getiren İmamoğlu, "İnsanlar yönetenlerden usandı. Yönetici dediğin tevazu içinde olacak, kibirden uzak olacak ve topluma sıcaklığıyla yaklaşan kişiler olacak. Biz bunun temsilcisiyiz. İstanbul'un her noktasına sevgiyi, huzuru ve mutluluğu getirmek için yola çıktık. Göreceksiniz tüm İstanbul bizi tanıdıkça çok sevecek. Sizler sayesinde İstanbul'un her noktasına erişeceğiz. Bizim bu yolculuğumuza yol arkadaşlığı yapan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

"SANA BÖREK YAPARIM AMA OY VERMEM"
İmamoğlu, daha önce de Sultanbeyli semt pazarında dolaşırken Mehruze Keleş'in "Sana börek yaparım ama oy vermem Tayyip Erdoğan'dan vazgeçmeyiz" çıkışıyla karşılaşmıştı.

SONRAKİ HABER