için kaldı

Bahçeli'den başsağlığı mesajları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İbrahim Metin ve Ahmet Kekeç için Twitter'dan başsağlığı mesajları paylaştı.

F5HABER F5HABER
Bahçeli'den başsağlığı mesajları

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayatlarını kaybeden milliyetçi hareketin önemli isimlerinden yayıncı İbrahim Metin ile gazeteci Ahmet Kekeç için başsağlığı mesajı paylaştı.

Bahçeli, Twitter hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

Ülkücü odur ki, sürüden kafasını kaldırıp nereye gittiğini gören insandır. Ülkücü lider insandır” Böyle demişti merhum İbrahim Metin. Ömrünü davasına adayan mümtaz ve muhterem bir insandı. Konya’dan çıkıp Türk milliyetçiliğinin simge isimlerinden birisi olmuştu.

Fikir ve düşünceleriyle milli gönülleri aydınlatmıştı. Partimizde önemli görevler almıştı. Devlet Gazetesi’yle, Töre-Devlet Yayınevinin sahibiydi. Arkasında pek çok izler bırakarak geçen hafta aramızdan ayrılıp ebediyete irtihal etti.

Merhum dava insanımız İbrahim Metin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Mekanı cennet olsun diyorum.

Ayrıca gazeteci yazar Ahmet Kekeç yakalandığı KOVİD-19 hastalığından kurtulamayarak bugün hayata gözlerini yumdu. Türk basını irade sahibi inanmış bir kalemini kaybetti. Merhum Ahmet Kekeç’e Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

COVİD-19 hastalığından dolayı tedavi gören her insanımıza şifalar diliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet etsin. Tedbirli olalım, maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim. Çünkü virüs bizden daha güçlü değildir. Başaracağız, bu virüsü yeneceğiz.
 

SONRAKİ HABER