Abdulkadir Selvi: 4 bakan yerini koruyacak

Erdoğan'ın AK Parti yöneticilerine tırpan vuracağı beklentisi Ankara kulislerinde son dönemde en çok konuşulan konulardan biri. Abdulkadir Selvi kabinede çok büyük değişiklik beklemediğini belirtirken; Ekonomi, Milli Savunma, Adalet ve Dışişleri bakanlarının yerini koruyacağı izlenimi edindiğini söyledi.

F5HABER F5HABER
Abdulkadir Selvi: 4 bakan yerini koruyacak

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü "Erdoğan değişim sinyali verdi mi?"  başlıklı yazısında  Erdoğan'ın dünkü grup toplantısı konuşmasını ve sonrasında kabine revizyonuyla ilgili açıklamalarını satırlarına taşıdı.

"AK Parti’deki sorun bir bakanın gidip diğerinin gelmesinden öte, partinin söyleminden siyaset tarzına, ülke yönetiminden toplumsal huzura kadar köklü değişikliklerin yapılmasına ihtiyaç var" diyen Selvi; Erdoğan'ın grup toplantısına işaret ederek "Ekonomi, Adalet, Milli Savunma ve Dışişleri bakanlarının çalışmalarından söz etmesi, AK Parti grubunda Ekonomi, Adalet, Milli Savunma ve Dışişleri bakanları kalıyor yorumuna neden oldu. Diğer bakanlara haksızlık etmek istemem ama ben bir algıyı yansıttım. Ben de benzer bir izlenime sahibim." yorumunda bulundu. 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

SONRAKİ HABER