Sivas'ta eski sevgili dehşet saçtı! 4 ölü

Sivas’ta, ayrıldığı kız arkadaşının ailesinin evini basan Dursun D. (43),aynı aileden 4 kişiyi tabancayla vurarak öldürdü. Olayda hayatını kaybeden Beyza Kandur’un hamile olduğu öğrenildi.

Sivas'ta eski sevgili dehşet saçtı! 4 ölü - Sayfa 1

Olay, saat 22.00 sıralarında Yüceyurt Mahallesi Şehit İsmail Şirin Caddesi üzerindeki 11 katlı apartmanın birinci katında yaşandı. 

112
Sivas'ta eski sevgili dehşet saçtı! 4 ölü - Sayfa 2

İddiaya göre, Kandur ailesinin kızları olan ve eşinden boşanma aşamasında bulunan G.G. (40) ile Dursun D. telefonda bir süre duygusal ilişki yaşadı. 

212
Sivas'ta eski sevgili dehşet saçtı! 4 ölü - Sayfa 3

Ancak Dursun D. bir süre sonra kendisinden ayrılmak isteyen kadını ailesini öldürmekle tehdit etti. Bunun üzerine Yeni Mahalle Polis Merkezine başvuran G.G, Dursun D. hakkında şikayetçi oldu. Bunu öğrenen Dursun D., G.G'nin ailesinin yaşadığı eve geldi.

312
Sivas'ta eski sevgili dehşet saçtı! 4 ölü - Sayfa 4

1'İ HAMİLE 4 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Dursun D., üzerinde taşıdığı tabanca ile evde bulunan Turgut Kandur (65),karısı Döndü Kandur, oğlu Can Serkan Kandur (24) ile gelinleri Beyza Kandur’a ateş açtı. Turgut, Beyza ve Can Serkan Kandur olay yerinde, Döndü Kandur ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden Beyza Kandur’un hamile olduğu öğrenildi.

412