Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda intihar girişimi

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda bir kişi metro yoluna atlayarak, intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak kurtarılan 30 yaşlarındaki erkek, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda intihar girişimi - Sayfa 1

Olay, Şişli - Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda sabah saat 09.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, istasyonda bulunan bir kişi metronun geldiği sırada raylara atladı. 

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda intihar girişimi - Sayfa 2

Görevliler durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Mecidiyeköy ve Beyoğlu İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler rayların altında kalan kişiyi kurtarmak için çalışmalara başladı.

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda intihar girişimi - Sayfa 3

Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından kurtarılan kişi sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.  Çalışmalar sırasında Mecidiyeköy-Şişli ve Gayrettepe Metro İstasyonları kapatıldı. Metro kullanan vatman ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Şişli-Mecidiyeköy Metro İstasyonu'nda intihar girişimi - Sayfa 4

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada ise, "M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Mecidiyeköy/Şişli istasyonunda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle Osmanbey-Levent istasyonları arasında hizmet verilememektedir. Mecidiyeköy/Şişli ve Gayrettepe istasyonları işletmeye kapatılmıştır." denildi.