Sezon sonunda gerçekleşmesi beklenen transferler

Süper Lig'de sezonun bitimine yaklaşıldıkça transfer hareketliliği de artıyor. İşte sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali olan 20 Süper Lig yıldızı...

Sezon sonunda gerçekleşmesi beklenen transferler - Sayfa 1

Süper Lig'de sezonun bitimine yaklaşıldıkça transfer hareketliliği de artıyor. İşte sezon sonunda takımdan ayrılma ihtimali olan 20 Süper Lig yıldızı...

121
Sezon sonunda gerçekleşmesi beklenen transferler - Sayfa 2

Bafetimbi Gomis: Sezon başında Galatasaray'a transferi gerçekleşen Bafetimbi Gomis, gösterdiği performans ile Galatasaray'ı sırtlayan isim oldu. Lig'in en iyi forvetlerinden biri olduğunu kanıtlayan Gomis'e Çin'den ve Meksika'dan teklifler var. Galatasaray iyi bir teklif halinde bu transfere hayır demeyecektir.

221
Sezon sonunda gerçekleşmesi beklenen transferler - Sayfa 3

Mathieu Valbuena: Aykut Kocaman ile arasındaki sorunlar nedeniyle istediği süreye alamayan Valbuena, buna rağmen Avrupa'nın en çok asist yapan oyuncularının arasında yer alıyor. Oynadığı maçlarda fark yaratan Fransız yıldız, Kocaman'dan beklediği şansı bulamaması durumunda takımdan ayrılabilir.

321
Sezon sonunda gerçekleşmesi beklenen transferler - Sayfa 4

Anderson Talisca: Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Anderson Talisca'nın siyah-beyazlı ekiple olan sözleşmesi sezon sonu itibariyle bitiyor. Portekiz basını uzun süredir Çin ekipleriyle birlikte transfer presinde. Çin'den ciddi rakamlarda teklif aldığını kaydedilen Brezilyalı oyuncunun sezon sonunda Beşiktaş'ta kalması zor gözüküyor.

421