Şeyma Subaşı'nın biricik Meedo'su: Ayrılan bendim!

Özel hayatıyla sık sık gündem olan Şeyma Subaşı ile yaşadığı aşkla tanınan Mısırlı Mohammed Alsaloussi, ilişkisi ve hakkında ileri sürülen dolandırıcılık iddialarına dair ilk kez konuştu.

Şeyma Subaşı'nın biricik Meedo'su: Ayrılan bendim! - Sayfa 1

Şeyma Subaşı'nın biricik Meedo'su harekete geçti!

Sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile çalkantılı ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, dolandırıcılık, hamilelik, bebek aldırma, barışma derken son olarak sosyal medya hesabında verdiği 'hayat dersi' ile gündem olmuştu..

130
Şeyma Subaşı'nın biricik Meedo'su: Ayrılan bendim! - Sayfa 2

Bir dargın bir barışık yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Mohammed Alsaloussi ile Şeyma Subaşı, sırasıyla; dolandırıcılık, hamilelik, bebek aldırma, ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Ayrılık haberlerinden bir hafta sonra ise ikilinin barıştığını ortaya çıkmıştı.

230
Şeyma Subaşı'nın biricik Meedo'su: Ayrılan bendim! - Sayfa 3

Hakkındaki dolandırıcılık iddialarının kendisini üzdüğünü belirten Alsaloussi, "Medya, Şeyma'nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma'yla ilişkiyi bitiren bendim" dedi.

330
Şeyma Subaşı'nın biricik Meedo'su: Ayrılan bendim! - Sayfa 4

Bahar'ın aktardığına göre Alsaloussi'nin açıklamaları şöyle:

"Öncellikle benimle konuşmayı kabul ettiğin için teşekkür ederim. Bu ay Türkiye'ye gelmeyi, Mustafa'yı görmeyi ve Bodrum'a gitmeyi planlıyorum. Ben geldiğimde umarım vakit bulabilirsin ve buluşuruz. Böylelikle kendimi ifade etme şansı bulurum.

430