Şeyma Subaşı: 'Acun'un ünlü olmasının payı büyüktü'

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın Bebek'teki kafesi Healthyish'te, işlerinin yolunda gitmediği; hatta işletmeye haciz geldiği iddia edilmişti. Şeyma Subaşı, iddiaları yalanlasa da kafe dün kepenk kapattı. Ardından yine bu iddialarla gündeme gelen Şeyma Subaşı, Youtube kanalından yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı.

Şeyma Subaşı: 'Acun'un ünlü olmasının payı büyüktü' - Sayfa 1

Bir süredir Youtube kanalı üzerinden yayın yapan Şeyma Subaşı, dün kafesini kapatacağı iddialarıyla çok konuşulmuştu. Son videosunda da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Şeyma Subaşı, Healthyish'in kepenk indirmesi ve battığı yönündeki soru üzerine açıklama yaptı.

Şeyma Subaşı: 'Acun'un ünlü olmasının payı büyüktü' - Sayfa 2

'Acun'un ünlü olmasının payı büyüktü'
 Şeyma Subaşı açıklamasında, "Bütün dürüstlüğümle cevaplıyorum. Ben 1,5-2 sene önce hangi ülkeye gittiysem hep sağlıklı yaşama kafasında yaşayan biriydim. 6-7 yıldır gittiğim marketler ve kafelerde gördüğüm şeylere ilgili bir insan haline döndüm. 

Şeyma Subaşı: 'Acun'un ünlü olmasının payı büyüktü' - Sayfa 3

Bundan 2 sene önce Acun'a bunu bir proje olarak sundum. Kafenin isminden, menülerindeki bütün renklerine, her şeyine benim kadar karar verdim. Ardından ekiple beraber, benim emeğim olan bir restoran kafe açtık. Bu başta gerçekten çok güzel gitti. Bunda tabi ki benim ünlü olmam, Acun'un ünlü olmasının payı büyüktü. Bundan 3-4 ay sonra da bu böyle devam etti.

Şeyma Subaşı: 'Acun'un ünlü olmasının payı büyüktü' - Sayfa 4

'Kafenin enerjisi düştü' 

Benim yaz olayım başladı, Nisan ayından itibaren Miami'ye uzun süre gittim. Ondan önce de Tulum'da kaldım. Sonra sürekli yurt dışı oldu. Kafe restoran işinde, eğer sen başında olmazsa asla işleyemez.