Şevval Şahin: Linç yiyorum!

Yarı Türkçe, yarı İngilizce konuşmasıyla eleştiri oklarının hedefi olan 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, konuyla ilgili açıklama yaptı. Şahin, "6 yaşımdan sonra İngiltere'de büyüdüm. 18'ime kadar Türk arkadaşım yoktu. İngilizce ana dilim. Türkçemi iyi bir seviyeye taşıdığıma inanıyorum ama linç yiyorum. İnsanlar bunu özentilik olarak algılıyor" dedi

Şevval Şahin: Linç yiyorum! - Sayfa 1

YouTube'da katıldığı bir programda beslenme şeklinden bahseden 2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin, yarı Türkçe, yarı İngilizce konuşmasıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.

Şevval Şahin: Linç yiyorum! - Sayfa 2

Şahin, Türkçe konuşurken aralarda kullandığı İngilizce kelimelerle sosyal medyada ti'ye alındı.

Şevval Şahin: Linç yiyorum! - Sayfa 3

21 yaşındaki Şevval Şahin, gelen eleştiriler sonrası sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

"6 yaşımdan sonra İngiltere'de büyüdüm" diyen Şahin, "18'ime kadar Türk arkadaşım yoktu. İngilizce ana dilim. Türkçemi iyi bir seviyeye taşıdığıma inanıyorum ama linç yiyorum. İnsanlar bunu özentilik olarak algılıyor" ifadelerini kullandı.

Şevval Şahin: Linç yiyorum! - Sayfa 4

İşte Şevval Şahin'in dikkat çeken o konuşması:

Buradan çıkınca lunch'a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor.

Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun chips (cips) olsun chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var.