Sevilen dizi Gönül Dağı’nda olay ayrılık kararı; Gelişiyle gidişi bir oldu

Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında ilgiyle takip edilen Gönül Dağı dizisi 48. Bölüm öncesinde olay bir ayrılık kararı alındı. İşte dizinin hayranlarını şoka uğratacak haberi detayları…

Sevilen dizi Gönül Dağı’nda olay ayrılık kararı; Gelişiyle gidişi bir oldu - Sayfa 1

İki sezondur ekranlarda adeta fırtınalar estiren Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde dizinin hayranlarını çok kötü sürprizler bekliyor. Cumartesi akşamlarının rekortmen dizisi Gönül Dağı her bölümüyle kah ağlatıp kah güldürmeye devam ediyor.

114
Sevilen dizi Gönül Dağı’nda olay ayrılık kararı; Gelişiyle gidişi bir oldu - Sayfa 2

Neşeli ve eğlenceli karakterlerin rol aldığı Gönül Dağı dizisinin başrolünde ise Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan rol alıyor. Ayrıca ana karakterlerin de başrol kadar önemli bir yere sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

214
Sevilen dizi Gönül Dağı’nda olay ayrılık kararı; Gelişiyle gidişi bir oldu - Sayfa 3

Geçtiğimiz haftalarda dizide peş peşe ayrılık iddiaları ortaya atılmış dizinin sıkı takipçilerinin iyice keyfi kaçmıştı.

314
Sevilen dizi Gönül Dağı’nda olay ayrılık kararı; Gelişiyle gidişi bir oldu - Sayfa 4

Yalnız şu ana kadar başarılı bir grafik sergileyen Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamları rekor kırarak reyting sıralamasında zirveye yerleşmeyi başarıyor. Tam bir aile dizisi olan Gönül Dağı yayınlandığı akşamlarda seyirciyi ekran başına kilitlemeyi de biliyor.

414