'Sevgilisi dolandırıcı' iddialarına Şeyma Subaşı'ndan yanıt!

Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi hakkında sosyal medyada ortaya atılan iddialara "Yazılanlar saçma. Babası, mirasından payına düşen parayı buna vermiş. Mohammed parayla oynamasını iyi biliyor. Adamı dolandırıcı yaptınız, nasıl bir şey bu! O çok akıllı, nereye yatırım yapacağını biliyor" sözleriyle yanıt verdi.

'Sevgilisi dolandırıcı' iddialarına Şeyma Subaşı'ndan yanıt! - Sayfa 1

Şeyma Subaşı’nın evlenmeye hazırlandığı Mohammed Alsaloussi’nin aslında milyarder değil dolandırıcı olduğu, sahte isim kullandığı, babasının da bir şirkette pazarlama müdürü olarak çalıştığı öne sürüldü.

'Sevgilisi dolandırıcı' iddialarına Şeyma Subaşı'ndan yanıt! - Sayfa 2

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre iddialara tepki gösteren Subaşı, "Yazılanlar saçma. Babası, mirasından payına düşen parayı buna vermiş. Mohammed parayla oynamasını iyi biliyor. Adamı dolandırıcı yaptınız, nasıl bir şey bu! O çok akıllı, nereye yatırım yapacağını biliyor. Pasaport olayı da şöyle; Mohammed’in 7 tane soyadı var. Amerika’da yaşadığı için ‘Mohammed Alsaloussi’yi kullanıyor" dedi. 

'Sevgilisi dolandırıcı' iddialarına Şeyma Subaşı'ndan yanıt! - Sayfa 3

"'Bari dolar yazsalardı’ deyip güldü"
Maddi konularla ilgili haberlere sinirlendiğini söyleyen Subaşı, "Vallahi çok sinirleniyorum. ‘800 bin TL’ye aldı yüzüğü’ yazmışlardı. ‘Aşkım böyle yazmışlar’ dedim, ‘Bari dolar yazsalardı’ deyip güldü. Ben de ‘Yazabilir miyim?’ diye sordum, ‘İstediğini yaz’ dedi" ifadelerini kullandı.

'Sevgilisi dolandırıcı' iddialarına Şeyma Subaşı'ndan yanıt! - Sayfa 4

Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’na evlilik teklif ederken taktığı yüzüğün 800 bin TL olduğu yazılmış, bunun üzerine Subaşı yüzüğün markasını açıklamış ve gerçek fiyatın 998 bin dolar olduğu ortaya çıkmıştı.