Serenay Sarıkaya göz rengini değiştirdi sosyal medyanın diline düştü!

Serenay Sarıkaya karantina günlerinde de kendini unutturmuyor. Cem Yılmaz ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya yaptığı paylaşımlarla, katıldığı canlı yayınlarla karantinayı avantaja çeviriyor. Sosyal medyanın ilgi odağı olan son paylaşımda Serenay Sarıkaya'yı iki farklı renk gözle görenler bi hayli şaşırdı. Serenay Sarıkaya göz rengini değiştirdiği fotoğrafını "Ankara kedisi" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Serenay Sarıkaya göz rengini değiştirdi sosyal medyanın diline düştü! - Sayfa 1

Sosyal medyanın ilgi odağı olan son paylaşımda Serenay Sarıkaya'yı iki farklı renk gözle görenler bi hayli şaşırdı. Serenay Sarıkaya göz rengini değiştirdiği fotoğrafını "Ankara kedisi" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. 

112
Serenay Sarıkaya göz rengini değiştirdi sosyal medyanın diline düştü! - Sayfa 2

Defne Samyeli'nin Cem Yılmaz ile ayrılmasının ardından Serenay Sarıkaya, ünlü komedyen ile objektiflere yansıdı ve olaylar bir bir patlak verdi. Samyeli, aldatıldığını iddia edince tüm gözler Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz'a çevrildi. 
 

212
Serenay Sarıkaya göz rengini değiştirdi sosyal medyanın diline düştü! - Sayfa 3

Zaten ön planda olan ve sıklıkla magazin gündemine konu olan çiftin ilişkisi merak konusu oldu, sosyal medya hesapları sıkı takip altına alındı. Durum böyle olunca ikilinin artan takipçilerinin yanı sıra paylaşımlarına beğeni ve yorumlar da arttı. 
 

312
Serenay Sarıkaya göz rengini değiştirdi sosyal medyanın diline düştü! - Sayfa 4

Güzel oyuncu, ortaya son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

412