Seren Serengil'le ilgili bomba iddia! Koronavirüs nedeniyle darp edip, ormana attı!

Şarkıcı Seren Serengil ve erkek arkadaşı hakkında, Özbekistan uyruklu yardımcılarını koronavirüs olduğu için darp ettikleri ve ormana bıraktıkları, avukatları Esennur Ezgi hakkında da bu kişiyi tehdit ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu

Seren Serengil'le ilgili bomba iddia! Koronavirüs nedeniyle darp edip, ormana attı! - Sayfa 1

Bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını, istenmeyen olaylara da neden oluyor. Şarkıcı Seren Serengil ve erkek arkadaşının, "koronavirüs korkuları nedeniyle Özbek asıllı yardımcılarını darp ettikleri ve ormana bıraktıkları, sosyal medya hesaplarından da başka birinin başına gelmiş gibi yansıtacak paylaşımlarda bulunduklarına" yönelik iddialar savcılığa taşındı.

114
Seren Serengil'le ilgili bomba iddia! Koronavirüs nedeniyle darp edip, ormana attı! - Sayfa 2

Özbekistan uyruklu Gulnoza Mamatova'nın avukatı Ali Çezik tarafından Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına sunulan suç duyurusu dilekçesinde, Mamatova'nın Seren Serengil'in evinde ve yanında yaklaşık 2 aydır çalıştığı ve Türkiye'de oturma iznine sahip olduğu belirtildi.

214
Seren Serengil'le ilgili bomba iddia! Koronavirüs nedeniyle darp edip, ormana attı! - Sayfa 3

"HEPİMİZİ KORONA EDECEKSİNİZ' DİYEREK SALDIRDI"

Mamatova'nın, Serengil'in yanında 2 hafta çalıştığı, Serengil'in çalışma izni almaması üzerine işi bıraktığı ve Serengil'in başka bir yabancı uyruklu çalışandan memnun olmadığı için Mamatova'yı tekrar işe aldığı aktarılan dilekçede, "darp" ve "ormana bırakma" suçlarına ilişkin şu iddialar dile getirildi:

314
Seren Serengil'le ilgili bomba iddia! Koronavirüs nedeniyle darp edip, ormana attı! - Sayfa 4

28 Mart günü saat 09.00 sularında şüphelilerin evde olduğu saatte müvekkil Mamatova, 'çok yorgun olduğunu, dinlenmeye ihtiyacı olduğunu, haftalık izin için dışarıya çıkacağını' belirtmiştir. Seren Serengil ise, 'Siz yabancılar yüzünden korona oluyoruz, hasta mısın bize bulaştırdın kaçıyorsun?' demiştir.

414