Seren Serengil'in aldırdığı tedbir kararını ihlal eden Yaşar İpek'e hapis şoku

Seren Serengil, boşanma davasının ardından eşi Yaşar İpek'in kendisine psikolojik şiddet uyguladığını öne sürüp, bebeğini kaybetmesine neden olduğu gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Serengil'in aldığı tedbir kararını ihlal eden İpek'in zorlama hapsine karar verildi

Seren Serengil'in aldırdığı tedbir kararını ihlal eden Yaşar İpek'e hapis şoku - Sayfa 1

Seren Serengil ile geçtiğimiz yıl evlendiği Yaşar İpek boşanma kararı verdi. Boşanma sonrası iki taraftan da bir çok iddia ortaya atılırken Seren Serengil bu zorlu süreçte bebeğini kaybetmişti. 

Seren Serengil'in aldırdığı tedbir kararını ihlal eden Yaşar İpek'e hapis şoku - Sayfa 2

Yaşadığı bu üzücü olayın ardından Seren Serengil avukatı Esennur Ezgi ile birlikte Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek boşanma sürecinde kendisine psikolojik şiddet uyguladığını öne sürdüğü eşi Yaşar İpek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. 

 

Seren Serengil'in aldırdığı tedbir kararını ihlal eden Yaşar İpek'e hapis şoku - Sayfa 3

YAŞAR İPEK'E ZORLAMA HAPSİ 

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Seren Serengil'in aldırdığı tedbir kararına uymayan Yaşar İpek'in 3 gün zorlama hapsi aldığı Serengil'in avukatı tarafından duyuruldu.

 İşte Seren Serengil'in avukatı Esennur Ezgi'nin o açıklaması: 

Seren Serengil'in aldırdığı tedbir kararını ihlal eden Yaşar İpek'e hapis şoku - Sayfa 4

Müvekkilim Sn. Seren Serengil’in hamilelik sürecinde Yaşar İpek eve gelerek, kendisine sözlü ve fiziki şiddet uygulamış ve hakaretler etmiştir. Yaşar İpek müvekkilim hamileyken ve müvekkilimin bu hassas dönemini bildiği halde müvekkilimin annesine telefon açıp yanında müvekkilimin annesini ölümle tehdit etmiş ve kendisine de hakaretler savurmuştur.