Seren Serengil: 34 beden bile büyük geliyor çocuk reyonundan giyiniyorum

Seren Serengil geçirdiği gastrik bypass ameliyatı sonrası 46 kiloya kadar düştü. Sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Seren Serengil “34 beden bile büyük geliyor çocuk reyonundan giyiniyorum” dedi.

Seren Serengil: 34 beden bile büyük geliyor çocuk reyonundan giyiniyorum - Sayfa 1

Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. 49 yaşındaki şarkıcı ve sunucu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Seren Serengil: 34 beden bile büyük geliyor çocuk reyonundan giyiniyorum - Sayfa 2

Serengil, “Aslında ilk kez 6 yıl önce mide ameliyatı geçirdim. O dönem gayet rahat ve sağlıklı şekilde kilo vermiştim. Çocuk yapmak istedim. Bunun için bir seneye yakın süre hormon aldım. Hormon tedavisi yüzünden de verdiğim kiloların 15 kilo kadarı geri geldi. "

Seren Serengil: 34 beden bile büyük geliyor çocuk reyonundan giyiniyorum - Sayfa 3

"Ama maalesef ani stres sonucu düşük yaptım. O süreçte evden dışarı çıkmadım. Sabahtan akşama kadar çikolata yiyor, kola içiyordum. İkinci operasyon fikri de düşükten sonra gelişti. Bir an önce kilo vermek, işime konsantre olmak için bu kararı aldım.” diye konuştu.

Seren Serengil: 34 beden bile büyük geliyor çocuk reyonundan giyiniyorum - Sayfa 4

Hürriyet yazarı Tülay Demir’in sorularını yanıtlayan Serengil, “Alkol ve sigara zaten kullanmıyorum. Ama benim de bir kötü huyum var, su içememek... 8 yaşındayken musluktan gelen paslı suyu gördüm, o gün bugündür su içmiyorum, iğreniyorum.