Şenol Güneş: Benim Emre ve Arda’yı alayım da…

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında konuşan ŞenoL Güneş, Emre Belözoğlu ve Arda Turan hakkında değerlendirmelerde bulundu.<br /> <br />

Şenol Güneş: Benim Emre ve Arda’yı alayım da… - Sayfa 1

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. Basın toplantısında konuşan ŞenoL Güneş, Emre Belözoğlu ve Arda Turan hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şenol Güneş: Benim Emre ve Arda’yı alayım da… - Sayfa 2

 Şenol Güneş, Emre Belözoğlu ve Arda Turan ile ilgili “Benim Emre’yi ve Arda’yı kadroya alayım da şirin gözükeyim durumum olmaz. Milli takıma kim faydalıysa onu alırım. Arda konumuzun içinde değil şu anda… Arda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır, iyi-kötü alışkanlıkları vardır, takımında oynuyordur, geçmişten beri beğendiğim oyuncudur” yorumunda bulundu.

Şenol Güneş: Benim Emre ve Arda’yı alayım da… - Sayfa 3

Şenol Güneş sözlerine “Bugün 18 Mart, Çanakkale Şehitleri Anma Günü… Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bugün özgür yaşıyorsak, onların sayesindedir. Milli Takım’da yeni bir dönem başlıyor, ilk hedefimiz Avrupa Şampiyonası’na katılmak olacak. Tüm TFF başkanlarına ve tüm Milli Takım teknik direktörlerine teşekkür ederim. Eğer Milli Takım ortak değerimizse, gelin birlikte konuşalım, ortak doğruda buluşalım. Birlikte çalışalım, birlikte hareket edelim. Yaptıklarımızın daha iyisini yapalım. Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası için buradayım ama herkes biliyor ki şu an geçici süreyle buradayım” diyerek başladı.

Şenol Güneş: Benim Emre ve Arda’yı alayım da… - Sayfa 4
Şenol Güneş’in açıklamalarından satır başları:

“Çalışkanız ve dürüstüz en iyisini yapacağımıza eminim. Çünkü karakterli ve yetenekli oyunculara sahibiz. Sevgiyi öğretmeliyiz. Özgürlük ve cesaret kıstasımız olacak. Arnavutluk ve Moldova maçlarını milat olarak görüyorum. Bu sadece benim değil hepimizin işi olacak. Başarılı olacağımıza inanıyorum. 28 kişi kadroda yer aldı. Fakat Mehmet Topal aramızdan ayrıldı, diğer oyuncularımızdan hepsi Cenk, Hakan ve Sinan şu anda yoldalar. Mehmet’in de tedavi olması gerekiyormuş. Biz de müsaade ettik.”