Şemsiyeleri hazırlayın! Çok kuvvetli geliyor - Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı

Meteoroloji hava durumu tahmin raporunu yayınladı. 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre, yurt genelinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışla birlikte sıcaklıklar da 2-6 derece arasında düşecek. Öte yandan yurdun bazı bölgelerinde ise yer yer toz taşınımı bekleniyor. İşte yurtta hava durumu ile ilgili tüm detaylar!

Şemsiyeleri hazırlayın! Çok kuvvetli geliyor - Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı - Sayfa 1

Meteoroloji yeni hafta için hava durumu tahminlerini yayınladı. Yeni hava durumu tahminlerine göre bugünden itibaren yurtta yer yer kendini gösterecek yağışlar hafta ortasından itibaren tüm yurdu saracak. 

117
Şemsiyeleri hazırlayın! Çok kuvvetli geliyor - Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı - Sayfa 2

Hava sıcaklıkları ise 2-6 derece kadar düşecek. Öte yandan yurdun bazı bölgelerinde ise yer yer toz taşınımı bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin yeni hava durumu tahmin raporunun detayları!

217
Şemsiyeleri hazırlayın! Çok kuvvetli geliyor - Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı - Sayfa 3

YAĞIŞ GELİYOR

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güneyi ve Trakya'nın kuzeybatısı, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Bolu ve Ordu çevreleri, Doğu Anadolu'nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

317
Şemsiyeleri hazırlayın! Çok kuvvetli geliyor - Meteoroloji'den uyarı üstüne uyarı - Sayfa 4

Yağışların, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

417