Şehit analarına JÖH'ten mesaj var: Gönlünüz rahat olsun kanları yerde kalmayacak!

Mehmetçik'in eksi 20 dereceleri bulan kar yağışının da etkili olduğu Ağrı Dağı'ndaki operasyonu anbean görüntülenirken, şehit annelerine verilen mesajlar duygulandırdı.

Şehit analarına JÖH'ten mesaj var: Gönlünüz rahat olsun kanları yerde kalmayacak! - Sayfa 1

Terör örgütü PKK'nın kış üslenmelerini engellemek, teröristleri etkisiz hale getirmek, kullanılan sığınak ve barınakları imha etmek amacıyla 22 Ocak’ta Ağrı ve Tendürek dağlarında başlatılan 'Eren-3 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Yırtıcı Operasyonu' devam ediyor.

115
Şehit analarına JÖH'ten mesaj var: Gönlünüz rahat olsun kanları yerde kalmayacak! - Sayfa 2

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Doğubayazıt Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı'nda görevli askerler, her sabah komutanları ile birlikte komanda andını okuyup, askeri araçlarla Ağrı ve Tendürek dağlarının yolunu tutuyor.

215
Şehit analarına JÖH'ten mesaj var: Gönlünüz rahat olsun kanları yerde kalmayacak! - Sayfa 3

Jandarma komando ve jandarma özel hareket ekipleri ile güvenlik korucularının katıldığı Ağrı'daki operasyonlara, havadan da helikopterlerle destek veriliyor.

315
Şehit analarına JÖH'ten mesaj var: Gönlünüz rahat olsun kanları yerde kalmayacak! - Sayfa 4

Sıfırın altında 20 derece hava sıcaklığına ve göz gözü görmeyen fırtınaya rağmen operasyona katılan timler, mayın arama köpekleri ile karadan arazi araması yaparken, teröristlerin kullandığı ve barındığı değerlendirilen bölgeler de roket atışlarıyla vuruluyor.

415