Seat Leon’un Türkiye fiyatı belli oldu! Bugüne kadar üretilmiş en güvenlisi…

Bugüne kadar üretilmiş en güvenli model olma özelliğini taşıyan Seat Leon’un Türkiye fiyatı belli oldu. Seat Leon tamamen yenilenmiş kasasıyla bütün gözleri üzerine çekecek. Yeni Seat Leon, adaptif hız sabitleyici, acil durum asistanı, seyahat asistanı da dahil olmak üzere en gelişmiş sürücü destek sistemlerini bir araya getiriyor. Peki tüketicinin heyecanla beklediği Seat Leon’un Türkiye fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde…

Seat Leon’un Türkiye fiyatı belli oldu! Bugüne kadar üretilmiş en güvenlisi… - Sayfa 1

Araç tutkunlarının heyecanla beklediği SEAT Leon’un Türkiye fiyatı açıklandı.

119
Seat Leon’un Türkiye fiyatı belli oldu! Bugüne kadar üretilmiş en güvenlisi… - Sayfa 2

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs son zamanlarda araç satışlarına da etki etmiş durumda. Hal böyle olunca ortaya çıkan uçuk fiyatlara tüketici fazla talep göstermiyor.

219
Seat Leon’un Türkiye fiyatı belli oldu! Bugüne kadar üretilmiş en güvenlisi… - Sayfa 3

SEAT LEON TÜKETİCİYİ ÜZMEYECEK!

Özellikleri ve bugüne kadar üretilmiş en güvenli model olma unvanına sahip SEAT Leon, aynı kategorideki modellere bakıldığında araç almayı düşünenleri üzmeyecek gibi duruyor.

319
Seat Leon’un Türkiye fiyatı belli oldu! Bugüne kadar üretilmiş en güvenlisi… - Sayfa 4

SEAT LEON’UN ÖZELLİKLERİNİ BİRLİKTE BAKALIM

SEAT Leon'un ön tasarımında tamamen yenilenen ızgara ve ön aydınlatma grubu dikkat çekiyor. Bir önceki nesline göre daha geride konumlandırılan LED ön farlar otomobile daha derin ve karakteristik bir görünüm kazandırıyor. Ön farlarda kullanılan LED teknolojisi, en karanlık yolu bile sürücüye görünür hale getirerek görüş mesafesini iyileştiriyor. Bir önceki nesile göre uzayan kaput, aracın iddialı tasarımını ve ön taraftaki sert çizgileri destekleyerek kararlı duruşunu artırıyor.

419