Satırla saldıran erkek arkadaşının tutuksuz yargılanmasını istedi

Hatay'da tavla oynayan 5 kişinin gözü önünde, kız arkadaşı Elif D.’yi satırla darbettiği suçlamasıyla gözaltına alınan Oğuzhan K. adliyeye sevk edildi. Erkek arkadaşından şikayetçi olmayan ve Oğuzhan K.’nin tutuksuz yargılanması için hakimle görüşmek istediğini söyleyen Elif D., adliyeye alınmayınca kendini yerden yere attı.

Satırla saldıran erkek arkadaşının tutuksuz yargılanmasını istedi - Sayfa 1

Hatay'ın Antakya ilçesinde, 8 Ekim'de kendisini satırla kovalayan erkek arkadaşı Oğuzhan K.’den (24) kaçan Elif D.(17), bir dükkanın önünde tavla oynayan 5 kişinin yanına sığınıp yardım istedi.

110
Satırla saldıran erkek arkadaşının tutuksuz yargılanmasını istedi - Sayfa 2

Bu sırada sesleri duymalarına rağmen yerinden kalkmayan, oyuna devam eden kişiler, satırlı saldırgan karşısında oturmaya devam etti.

210
Satırla saldıran erkek arkadaşının tutuksuz yargılanmasını istedi - Sayfa 3

Oğuzhan K., 5 kişinin gözü önünde genç kıza defalarca vurdu. Bu anlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilip, sosyal medyadan paylaşıldı.

310
Satırla saldıran erkek arkadaşının tutuksuz yargılanmasını istedi - Sayfa 4

Tepki çeken görüntülerle ilgili Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Kadına yapılan her türlü şiddetin karşısında olmakla beraber, kadına verilen değerin, her türlü fayda ve beklentinin ötesinde, insan haklarının bir gereği olarak bilir, kadına yönelik şiddet tedbirlerini sıfır tolerans ilkesiyle hayata etkin şekilde geçirmek için tüm birimlerimizce çalışmaya devam ediyoruz" denildi.

410