Samsun'da hareketli anlar! Denize atlamak istedi, polisi görünce de kaçtı..

Samsun’da girdiği bunalım sonucu denize atlamak isteyen kadın, kendisini fark eden bir vatandaşın müdahalesiyle kurtarıldı. Olay yerine gelen polislerden kaçan kadın, güçlüklü ikna edilerek polis aracına bindirildi ve ailesine teslim edildi.<br />

Samsun'da hareketli anlar! Denize atlamak istedi, polisi görünce de kaçtı.. - Sayfa 1

Samsun’da girdiği bunalım sonucu denize atlamak isteyen kadın, kendisini fark eden bir vatandaşın müdahalesiyle kurtarıldı. Olay yerine gelen polislerden kaçan kadın, güçlüklü ikna edilerek polis aracına bindirildi ve ailesine teslim edildi.

Samsun'da hareketli anlar! Denize atlamak istedi, polisi görünce de kaçtı.. - Sayfa 2

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Doğupark Amfi Tiyatro karşısındaki sahilde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bunalıma girdiği ileri sürülen S.Ç. (50) adlı kadın, kayalıklara çıkıp denize atlamak istedi. Bu sırada kendisini gören G.K.(41) adlı bir vatandaş, kadının kolundan tutarak denize atlamasını engelledi.

Samsun'da hareketli anlar! Denize atlamak istedi, polisi görünce de kaçtı.. - Sayfa 3

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kadını ağacın dibinde otururken gören Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadına yardım etmek istedi. Ancak polisin yardımını kabul etmeyen S.Ç., oturduğu yerden kalkıp hızla kaçmaya başladı.

Samsun'da hareketli anlar! Denize atlamak istedi, polisi görünce de kaçtı.. - Sayfa 4

Polisin peşine düştüğü ve kimliğini öğrenmeye çalıştığı kadın bir süre kaçmayı sürdürdü. Polis kendisine zarar verebileceğini düşündüğü ve giysileri denizde ıslanmış olan kadını güçlükle ikna edip polis aracına bindirerek polis merkezine götürdü ve daha sonra ailesine teslim etti.