için kaldı

Bilal Sonses Binomo için mikrofon başına geçti!

Alım satım platformu Binomo, Türkiye’nin en popüler şarkıcılarından Bilal Sonses ile iş birliğini duyurdu. Eğlenceli iş birliği kapsamında mikrofon başına geçen şarkıcı, Binomo kullanıcılarına yönelik olarak geliştirilen “Trading Süperstar” konseptine özel bir şarkı hazırladı.

F5HABER F5HABER
Bilal Sonses Binomo için mikrofon başına geçti!

Dünya çapında 130’dan fazla ülkeden yaklaşık 1 milyon aktif kullanıcıya sahip olan alım satım platformu Binomo, Türkiye’nin sevilen şarkıcılarıyla yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha ekliyor. Geçtiğimiz dönemde Tuğba Yurt iş birliğiyle piyasalara farklı bir ritim kazandıran Binomo, şimdi de popüler isim Bilal Sonses ile yeni bir sürece giriyor.

 Binomo, bu kapsamda yaptığı resmî açıklamayla Türkiye’de trendlerden düşmeyen ünlü şarkıcı Bilal Sonses ile iş birliği başlattığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından mikrofon başına geçen Sonses, piyasalara eğlence dolu ritimler getirecek yeni şarkısının kaydını tamamladı.

 “Trading Süperstar” konsepti doğrultusunda Binomo kullanıcılarına hitap eden sözleriyle öne çıkan şarkı büyük beğeni toplarken, yatırımcıların kendi potansiyellerini keşfetmelerine yönelik hazırlanan şarkı sözleri de oldukça dikkat çekti.

 Binomo’yla içindeki trading süperstarını keşfet

 Binomo tarafından kullanıcıların kendi içlerindeki süperstarı keşfetmeleri adına geliştirilen “trading süperstar” fikri, Binomo platformunda işlem yapan kullanıcıların kendilerini özel bir etkinlik veya aktivitenin merkezinde gibi hissetmelerini hedefliyor.

 Bu fikri desteklemek adına kullanıcı dostu arayüzü ve eğitim fırsatları gibi ayrıcalıklarla ekosistemdeki yatırımcılara kolaylıklar sunan Binomo, yıllık ölçekte 600’den fazla turnuva, benzersiz hediyeler ve kazançlı fırsat teklifleriyle de olumlu bir trading atmosferi yaratıyor. Ayrıca, yerel veya küresel ölçekteki trading etkinliklerinin kazananları, toplamda 3 milyon dolar değerinde ödül havuzundan faydalanabiliyor.

 “Marka kimliğiyle örtüşen bir şarkı yaratmayı arzuladık”

 Çevrimiçi alım satım platformu Binomo ile iş birliği hakkında açıklamalarda bulunan Bilal Sonses, “Öncelikle, dünya genelindeki faaliyetleriyle hem birçok ülkede tanınan hem de piyasalardaki farklı yatırımcı profillerine hitap eden bir markayla iş birliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İş birliği teklifinin hemen ardından, yakaladığımız olumlu havayla birlikte gerek seçilen ritim gerekse yazılan sözlerle marka kimliğiyle örtüşen bir şarkı yaratmayı arzuladık. Ekip arkadaşlarımızın katkılarıyla da ortaya eğlenceli bir iş çıkardığımızı düşüyoruz. Böylesi değerli bir projede bizimle iş birliği geliştirmeyi düşünen Binomo ekibine ve şarkımızı beğeniyle dinleyen dünya genelindeki Binomo kullanıcılarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER