için kaldı

Microsoft, Windows Phone 8 için kapsamlı bir güncelleme hazırlıyor olabilir!

Şirket yayınlayacağı güncellemeleri mümkün olduğu kadar kapsamlı tutacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Microsoft, Windows Phone 8 için kapsamlı bir güncelleme hazırlıyor olabilir!

Mobil dünyasında geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği radikal değişimlerle daha da iddialı duruma gelmek isteyen Microsoft, sistemde bir dizili gelişimler sağlamış ve bu şekilde kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Üstelik bu gelişime Nokia ve HTC gibi iki önemli markanın da eklenmesiyle sürecin hızlandırılması sağlanmıştı.

Peki Windows Phone cephesinde yaşanan güncellemeler hangi kapsamda olacak? Şirketin üst düzey yetkililerinden Greg Sullivan, MWC 2013 etkinliği kapsamında yaptığı değerlendirmelerde; "Hazırlanan güncellemenin mümkün olduğu kadar kapsamlı olacağı ve geçmişteki cihazların büyük bölümüne aktarılmasının sağlanacağı belirtti" Windows Phone 8 ile Windows'de yer alan Windows NT kernelinin benzerlik göstermesi, Windows Phone platformunun uzun süre güncelleme desteği alacağını göstergesi sayılabilir.

1362114811_windowsphone8event05.jpg

Bir süre önce teknik özellikleri ortaya çıkan HTC Tiara modelinde Windows Phone 8 GDR2 karşımıza çıkmış ve sistemin kısa süre içerisinde bir güncelleme alacağının habercisi sayılmıştı. Ancak asıl kapsamlı güncellemenin ise yıl sonuna doğru beklendiğinin altını çizelim. Bu sayede birçok gelişimin sağlanacak ve sistemdeki eksiklikler giderilmiş olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER