Yeni albüm sonrası Şampiyonlar Lig Finali'nde sahne alacak

Kadebostany, 2 Haziran Cuma günü yayınlanacak merakla beklenen dördüncü albümü "Play This at My Funerals" ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yeni albüm sonrası Şampiyonlar Lig Finali'nde sahne alacak

Kadebostany lideri Guillaume de Kadebostany albümü takip eden hafta, Şampiyonlar Lig Finali'nde DJ ile sahne almak üzere 9 Haziran gecesi Yenikapı Meydanı'nda olacak.

Kadebostany Cumhuriyeti'nin sınırsız kurgusal hali ile çevrili Guillaume de Kadebostany'nin vizyoner yaklaşımı, onu müziğin modern pop müziğin en yaratıcı yeteneklerinden biri haline getirdi.

Yeni albüm sonrası Şampiyonlar Lig Finali'nde sahne alacak - Resim : 1

"Play This at My Funerals", Guillaume de Kadebostany'nin kendi cenazesinde çalınmasını isteyeceği bir dizi parçayı temsil eden son derece kişisel bir albüm. Albüm, Kadebostany'nin sofistike modern pop konusundaki takdir edilen ustalığını vurgulayan 12 şarkıdan oluşuyor. Folk unsurları, maceralı elektronik müzik, yıldız melodileri ve yüce vokallerle, yaratıcısının en iyi tanımladığı gibi “gülerek ağlatan” hissi veren şık ve zarif bir albüm.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER