Saint-Maximin kaldı, Fenerbahçe Eren Elmalı için yeniden harekete geçiyor
Allan Saint-Maximin'in takımda kalmasıyla yabancı transfer planlarından vazgeçen Fenerbahçe, yerli isimlere yöneldi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın anlaşamadığı Eren Elmalı için bir kez daha görüşme yapacak.
Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin'in takımdan ayrılması durumunda sol kanat bek için yabancı transfer planlanıyordu. Ancak Fransız futbolcunun takımda kalması sonrası yabancı kontenjanı dolu olan sarı-lacivertliler, yerli isimlere yöneldi. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın transferinde anlaşma sağlayamadığı Eren Elmalı için bir kez daha görüşme gerçekleştireceği belirtildi. Transferi büyük ölçüde tamamlayan Fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi.
Allan Saint-Maximin'in takımda kalması sonrası yabancı kontenjanında yer kalmayan Fenerbahçe'nin sol taraf için yerli bir isme gideceği belirtildi.
Sabah'ta yer alan habere göre, daha önce Galatasaray'ın Trabzonspor'la ödeme planında anlaşamadığı Eren Elmalı için Fenerbahçe bir kez daha devreye girdi.
Sarı-lacivertlilerin bu transfer için 3 milyon euro ayırdığı ifade edildi.