Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak, hangi tarihte yayınlanacak? Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler?

Netflix'in yeni dizisi Şahmaran'ın ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran'ın ilk sezon yayın tarihi de belli oldu. Peki, Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte, Şahmaran dizisi ile ilgili tüm detaylar...

Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak, hangi tarihte yayınlanacak? Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler? - Sayfa 1

Yönetmen koltuğunda Umur Turagay'ın oturduğu Şahmaran dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Netflix'de yayınlanacak dizinin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana'ya giden Şahsu'nun hikayesinin anlatıldığı Şahmaran'ın yayın tarihi, konusu ve oyuncu kadrosu ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Şahmaran ne zaman başlayacak, hangi tarihte? Şahmaran dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte, Şahmaran dizisi hakkında tüm merak edilenler...

Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak, hangi tarihte yayınlanacak? Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler? - Sayfa 2

ŞAHMARAN DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in yer aldığı Şahmaran dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Netflix Türkiye resmi hesabında yayınlanan ilk tanıtım videosu ile Şahmaran dizisinin ilk sezon yayın tarihi de belli oldu.

Yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği dizi, 20 Ocak 2023 tarihinde Netflix üzerinden tüm dünyayla aynı anda izleyiciyle buluşacak.

Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak, hangi tarihte yayınlanacak? Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler? - Sayfa 3

ŞAHMARAN DİZİSİ KONUSU NE?

Senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı TIMS&B Productions imzalı Şahmaran dizisinin konusu şöyle; Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur.

Şahmaran dizisi ne zaman başlayacak, hangi tarihte yayınlanacak? Şahmaran konusu nedir, oyuncuları kimler? - Sayfa 4

Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler.