Sahilde 'Ölmek istemiyorum' diye ağlayan kadın, koronavirüslü çıktı

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde kızı ile denize girerken plajda "Ölmek istemiyorum" diye bağıran ve ağlayan Dilek M.'ye yapılan kontrolünde koronavirüs pozitif olduğu ve karantinada olması gerektiği anlaşıldı.

Sahilde 'Ölmek istemiyorum' diye ağlayan kadın, koronavirüslü çıktı - Sayfa 1

Antalya'da oturan Dilek M. (31) 5 yaşındaki kızı ile Konyaaltı Sahili'ne geldi. Kızı denize girerken plajda oturan kadın, "Ölmek istemiyorum" diye bağırdı. Çevresinde denize girenlerin "Sıkıntın nedir" sorusuna koronavirüs olduğunu ve ölmek istemediğini belirtti.

116
Sahilde 'Ölmek istemiyorum' diye ağlayan kadın, koronavirüslü çıktı - Sayfa 2

Sahilde güneşlenenler kadının zaman zaman yere tükürmesinden de rahatsızlık hissedip yakınından uzaklaştı. Sahildekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis çağrıldı, cankurtarana bilgi verdi.

216
Sahilde 'Ölmek istemiyorum' diye ağlayan kadın, koronavirüslü çıktı - Sayfa 3

KIZINA SARILARAK AĞLADI

Cankurtaranlar iple kadın ile kızının çevresinde 3 metre boşluk kalacak şekilde güvenli alan oluşturdu. Olay yerine gelen polisin gerçekleştirdiği kimlik kontrolünde kadının evinde izole halde kalması gerektiği belirlendi. 

316
Sahilde 'Ölmek istemiyorum' diye ağlayan kadın, koronavirüslü çıktı - Sayfa 4

Kızı yanında zaman zaman ağlayan kadın gözyaşı dökerek, çocuğuna sarıldı. Dilek M. "Ölmek istemiyorum. Güzel günler görmek istiyorum" diye ağladı. Sahildeki tatilcilerden bazıları plajdan uzaklaşırken bazıları da aldırış etmeden güneşlenip, yüzmeye devam etti. Sahildeki çoğu kişi de telefonuyla kadını görüntülemeye çalıştı.

416