'Rüya evlilik' cinayet ve intiharla bitti! Bir hafta önce dergiye kapak olmuşlar

Antalya'da bir doktor Kaan Bozkurt, diyetisyen eşi Gamze Kaçar'ı öldürdükten sonra intihar etti. Çiftin henüz bir hafta önce bir dergiye kapak oldukları ortaya çıktı. Dergide Bozkurt ve Kaçar'ın ilişkileri için "Bilimin ve aşkın harmanlandığı rüya gibi bir evlilik" tabiri kullanılması dikkat çekti.

'Rüya evlilik' cinayet ve intiharla bitti! Bir hafta önce dergiye kapak olmuşlar - Sayfa 1

Antalya'da doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt ve öldürdüğü eşi diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’un bir hafta önce bir magazin dergisine kapak oldukları ortaya çıktı.

111
'Rüya evlilik' cinayet ve intiharla bitti! Bir hafta önce dergiye kapak olmuşlar - Sayfa 2

Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen olayda kreşten eve gelen küçük kıza kapıyı açan olmadı. Küçük kız karşı dairedeki anneannesinin yanına geçti.

211
'Rüya evlilik' cinayet ve intiharla bitti! Bir hafta önce dergiye kapak olmuşlar - Sayfa 3

Anneanne Nurdan Kaçar, yedek anahtarla girdiği evde damadı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olan Bozkurt ve diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’u kanlar içinde yerde gördü.

311
'Rüya evlilik' cinayet ve intiharla bitti! Bir hafta önce dergiye kapak olmuşlar - Sayfa 4

112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesiyle eve gelen sağlık ekipleri çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından çiftin cansız bedenleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

411