Rize'de cadde ve sokaklarda yine aynı manzara!

Rize'de, koronavirüs vaka sayılarının azalması ile cadde ve sokaklardaki hareketlilik uyarılara rağmen sürüyor. Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, kentte rehavet havası oluştuğunu belirterek, "Bu rehavetle ilgili vatandaşlarımızı tekrar uyarmaya başladık" dedi.

Rize'de cadde ve sokaklarda yine aynı manzara! - Sayfa 1

Rize’de, koronavirüs vakalarında son günlerde yaşanan azalma, havaların ısınması, normalleşme sürecinin başlaması ve çay hasat hazırlıkları ile vatandaşlar, cadde ve sokakları dolduruyor.

110
Rize'de cadde ve sokaklarda yine aynı manzara! - Sayfa 2

Polis ekipleri ise kalabalığın görüldüğü cadde ve sokaklarda vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları yönünde uyarmayı sürdürüyor.

210
Rize'de cadde ve sokaklarda yine aynı manzara! - Sayfa 3

UYARI AFİŞLERİ ÇOĞALTILDI
Yoğunluğun yaşandığı alanlarda ise asılan yeni uyarı afişleri çoğaltıldı. Uyarılarda “Sosyal mesafenin en dar olduğu alandasınız, lütfen en kısa sürede terk ediniz, kalabalık bir alana girdiniz, salgın bitmedi. Lütfen maske takınız. Sosyal mesafeniz daraldı, bulaşma riski olabilir” ifadelerine yer verildi.

310
Rize'de cadde ve sokaklarda yine aynı manzara! - Sayfa 4

VALİ YARDIMCISI: REHAVET OLUŞTUĞUNU GÖZLEMLEDİK 
Rize Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran son 2 aydır salgınla çok ciddi bir mücadele yürüttüklerini belirterek, vatandaşlardan büyük destek gördüklerini söyledi.

410