Rize'de, 'Arabalı Sinema' etkinliği

Rize'de arabalı sinema etkinliği düzenlendi. Dev ekrana yansıtılan sinema filmini izleyenlere çay ikram edildi.

Rize'de, 'Arabalı Sinema' etkinliği - Sayfa 1

Rize’de 'Arabalı Sinema' etkinliği, Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde pandemi önlemleri çerçevesinde sahil otoparkında gerçekleşti. Açık otoparkta kurulan dev ekranda gösterilen sinemayı herkes kendi arabasının içinden izledi. 

112
Rize'de, 'Arabalı Sinema' etkinliği - Sayfa 2

7'inci Koğuştaki Mucize filmini izleyenler, belediye ikramlarının yanı sıra yanlarında getirdikleri termoslarla çay içti, mısırlar patlatıldı, çekirdekler çitlendi. Temassız bir ortamda koronavirüsle ilgili bir endişe yaşamadan sinema filmini izleyenler keyifli akşam geçirdi.

212
Rize'de, 'Arabalı Sinema' etkinliği - Sayfa 3

'ÇOK GÜZEL BİR ANI OLDU'

Çocukları ile beraber otoparka gelerek sinema filmini izleyen Emine Tüfekçi, "Çocuklarımızla beraber çok güzel bir anı oldu. İlk defa araba sinemasına geldik. Pandemi döneminde de çok iyi oldu, çocuklar eve kapanmıştı. Onları arabanın içerisinde, güvenli bir ortamda sinemaya götürmüş olduk. Çerezler, içecekler hazırladık geldik” dedi.

312
Rize'de, 'Arabalı Sinema' etkinliği - Sayfa 4

'ÇAYIMI TERMOSA KOYDUM GELDİM'

Tüm yorgunluğuna rağmen bu ortamı kaçırmayıp çayını alıp etkinliğe gelen Meryem Levent "Bugün bağ bahçe işleri yaptım, çok da yorgundum ama Rize'de ilk defa böyle bir etkinlik oldu kaçırmazdım. Çayımızı demledik termosa doldurduk, mısırımızı patlattık, bahçeden mandalinalina da aldık, geldik. Evdeymişiz gibi sinemamızı izliyoruz” açıklamasında bulundu.

412