Rıdvan Dilmen'den yıldız golcüye övgü dolu sözler

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş ile Trabzonspor'un 2-2 biten mücadelesini yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den yıldız golcüye övgü dolu sözler - Sayfa 1

Fırat Aydınus'u tebrik ederim. Bir iki hatası var ama oyunun bu temposuna onun da katkısı var. Bütün taraftarlar adına da iki takıma teşekkür etmeliyiz.

161
Rıdvan Dilmen'den yıldız golcüye övgü dolu sözler - Sayfa 2

ÇOK FARKLI OLABİLİRDİ

Trabzonspor 1-0 yaptıktan sonra bu sezonki en iyi Beşiktaş'ı gördük. Beşiktaş'ta Loris Karius'u saymıyorum herkes oldukça iyi bir oyun ortaya koydu. Guilherme'nin 1-0'ken kaçırdığı gol olsa, farklı bir skor olurdu. Sonrasında Uğurcan Çakır'ın kurtarışları var. Trabzonspor 2 kez, Beşiktaş 4 kez net pozisyonlar buldu. 2-1'den sonra birden bire Trabzonspor tek kaleye çevirdi.

261
Rıdvan Dilmen'den yıldız golcüye övgü dolu sözler - Sayfa 3

BONSERVİSİNİ ALIN!

Trabzonspor, Alexander Sörloth'un parasını hemen yatırsın (6 milyon euro satın alma opsiyonu). Bu bildiğin melek yüzlü canavar. İkinci golde çok oyuncu yerden vurabilir, o yukarı vuruyor. İlk goldeki gibi benzer golleri çok attı. Atiba'dan topu aldı, sonra gitti vurdu golü attı. Victor Ruiz ve Domagoj Vida'dan daha fazla faul yaptı, kafa toplarını indirdi. 1,94 boyundaki oyuncunun hızı nadir böyle olur. Vedat Muriqi de 1,94 ama bu kadar hızlı değil.

361
Rıdvan Dilmen'den yıldız golcüye övgü dolu sözler - Sayfa 4

20 MİLYON EUROYA VERMEZLER

Uğurcan Çakır'ın maç içindeki pozisyonlarını izlesen, transfer edersin. Uğurcan Çakır çok önemli kulüplere gider. Trabzonspor 16,5 milyon euroya  Yusuf Yazıcı'yı verdi, yayıncı kuruluştan zaten hemen hemen o kadar para alıyorsun. 20 milyon euroya Abdülkadir Parmak'ı vermediler, Uğurcan Çakır'ı hiç vermezler.

461