Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar

Rıdvan Dilmen'in yorumları şöyle:<br />"Yardımcı hakem, yaptığı hatayla Antalyaspor'u oyuna soktu. Kasıt aramıyorum ama çok büyük bir hata yaptı. Bu tartışmalı bir pozisyon değil, tartışmasız gol. O golden sonra Antalyaspor oyundan tamamen düşecekti. Sonrasında attıkları gol ile tekrar oyuna girdiler."

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar - Sayfa 1

Rıdvan Dilmen'in yorumları şöyle:

"Yardımcı hakem, yaptığı hatayla Antalyaspor'u oyuna soktu. Kasıt aramıyorum ama çok büyük bir hata yaptı. Bu tartışmalı bir pozisyon değil, tartışmasız gol. O golden sonra Antalyaspor oyundan tamamen düşecekti. Sonrasında attıkları gol ile tekrar oyuna girdiler."

118
Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar - Sayfa 2

"Maç normalde daha önce kopardı ama hakemin ve Skertel'in hataları Antalyaspor'u oyuna soktu. Ancak oyunun genelinde Fenerbahçe skor ve oyun olarak üstündü."

218
Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar - Sayfa 3

"Fenerbahçe ikinci yarıda önde oynamaya çalışarak 2'yi ve 3.'yü buldu ve hak ettiği galibiyeti aldı. Ancak bir gerçek var ki ligin bitimine 4 hafta kala Galatasaray ile Beşiktaş karşılacak. Başakşehir Osmanlı deplasmanına, Fenerbahçe de Kasımpaşa deplasmanına gidecek..."

318
Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar - Sayfa 4

"Şenol hocaya bugün çok ağır küfürler edildi. Ben çok rahatsız oldum. Diyelim ki Şenol hocayı hatalı buldunuz, ıslıkladınız da... Ancak bütün maç boyunca küfür etmek olmadı. Ben çok üzüldüm."

418