Yaşar Üniversitesi'nden sporda büyük başarı

Yaşar Üniversitesi kadın ve erkek tenis takımları büyük bir başarıya imza attı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 2. Lig Tenis müsabakalarında boy gösteren tenisçiler, tüm maçlarını kazanarak 1. Lig'e yükseldi

POSTA POSTA
Yaşar Üniversitesi'nden sporda büyük başarı

Kadın tenisçiler 39 takımın mücadele ettiği ligde, D Grubu'nda Mehmet Akif Ersoy, Bozok, Harran, Kırıkkale ve İstinye üniversitelerini 3-0'lık skorlarla geçmeyi başardı.

Erkek tenis takımı ise 43 ekibin yer aldığı ligde, B Grubu'nda Bülent Ecevit, Trakya, Batman, Amasya, Harran üniversitelerini 3-0, Gedik Üniversitesini de 2-1 ile geçerek 1. Lige çıktı.SEZONA İDDİALI BAŞLADIÖte yandan Türkiye ve Balkan şampiyonluklarından Avrupa ikinciliğine kadar birçok başarıya imza atan, son 3 yılın Türkiye Şampiyonu Yaşar Üniversitesi öğrencisi milli triatlet İpek Öztosun, bu sezona da iddialı başladı.

Marmaris Duatlon Şampiyonası'nda elit kadınlar kategorisinde birinci olan İpek Öztosun, geçen hafta sonu da Efes Ultra Maratonu'nu birinci sırada bitirdi.

DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER