Trump'tan sevindirici vize haberi

ABD Başkanı Donald Trump, geçici çalışma vizesi H1B ile ABD'de ikamet edenler için vatandaşlığa kadar gidebilecek değişiklikler yapılacağını açıkladı

POSTA POSTA
Trump'tan sevindirici vize haberi

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal medya hesabı üzerinden H1B geçici çalışma vizesi ile ülkede ikamet edenleri etkileyecek değişikliklerin yapılacağını açıkladı.

Trump, "H1B ile ABD'de kalanlar şu andan emin olabilirler ki onların ikametini kolaylaştıracak ve kesinleştirecek, vatandaşlığa gidecek yolu da açabilecek değişiklikler yakın zamanda yapılacak.

Biz yetenekli ve yüksek donanımlı insanların kariyerlerine ABD'de devam etmeleri için cesaretlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

H1B, ABD'de özellikle teknoloji şirketleri ve bazı federal kurumlara, yurt dışından üniversite mezunlarını istihdam etme imkanı veren bir vize türü olarak biliniyor.

WASHINGTON (İHA)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER