THY, part time çalışacak eleman alıyor

Türk Hava Yolları, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3. sınıf öğrencisi olan ve yarı zamanlı çalışabilecekler için internet sitesinde ilan yayımladı

POSTA POSTA
THY, part time çalışacak eleman alıyor

Türk Hava Yolları (THY), gençlere harçlık kazanabilecekleri bir fırsat yarattı. Buna göre firma, en az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin herhangi bir bölümünde 3'üncü sınıf öğrencisi olan ve part time (yarı zamanlı) çalışacak elemanlar arıyor. Başvurusu kabul edilenler, THY'nin İstanbul'daki ofislerinde haftanın en az iki günü tam zamanlı olmak üzere en fazla 30 saat çalışacak.

BAŞVURULAR 15 MART'A KADAR

15 Mart'a kadar THY'nin web sitesinden başvuru yapılabilecek. Adaylar sözel/sayısal yetenek ve İngilizce sınavına girecek. Aranan şartlar arasında, okul puanının 100'lük sistemde en az 70, 4'lük sistemde en az 2.72 olması da var. Sınavda başarılı olan adaylar; kişilik envanteri, grup değerlendirmeleri ve birebir mülakat süreçlerine çağrılacak. Başarılı olan adaylar işe alınacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER