için kaldı

Tesla çalışma koşulları nedeniyle davalık oldu

Elon Musk'ın kurduğu ve elektrikli otomobil konusunda bir çığır açan Tesla, çalışma koşulları nedeniyle davalık oldu. İddialara göre çalışanların şikayetlerini geri çekmesi için maaş çeki yerine tazminat tabanlı bir maaş kartı verildiği söyleniyor

POSTA POSTA
Tesla çalışma koşulları nedeniyle davalık oldu

Tesla şirketine çalışma koşullarının ağır olması nedeniyle soruşturma başlatıldı. Eğer Tesla kusurlu bulunursa Elon Musk'ın başı büyük bir derde girebilir. İddialara göre Tesla firması çalışanlarına şikayetlerini geri alması için tazminat gibi bir ek ödeme yapıyor. Şirketin geçmişi ve işçilerine yönelik daha önceki baskıları düşünüldüğünde iddiaların gerçek olma ihtimali oldukça yüksek.

Mahkeme henüz bu konu hakkında bir karara varmadı. Soruşturmalar hala devam ediyor. Hatırlarsanız buna benzer bir iddia geçtiğimiz günlerde Amazon içinde ortaya atıldı ve halkın tepki göstermesine sebep olmuştu.
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER