için kaldı

Taksiyi gasp eden zanlıyı polis vurarak durdurdu

İstanbul Sefaköy'de bir zanlı sürücüsünü silahla etkisiz hale getirdiği taksiyi gasp ederek kaçmaya başladı. Küçükçekmece'de polisin dur ihtarına uymayan gaspçı iki araca çarptıktan sonra polisle çatışmaya girdi. Çatışmada polis tarafından vurulan gaspçıya olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. Şüphelinin çok sayıda suçtan sabıkası bulunduğu ve hakkında arama kararının olduğu öğrenildi

POSTA POSTA
Taksiyi gasp eden zanlıyı polis vurarak durdurdu

İstanbul Sefaköy'de bir kişi, sürücüsünü etkisiz hale getirdiği taksiyi gasp ederek kaçmaya başladı.Durumun bildirilmesi üzerine alarma geçen polis, gaspçının peşine takıldı.

KAÇARKEN 2 ARACA ÇARPTI

Polis, D-100 Karayolu yan yol Avcılar istikametine doğru taksi ile kaçan gaspçıya Küçükçekmece'de ulaştı. Gaspçı, polisin 'Dur' ihtarına aldırmayarak taksinin hızını artırınca önündeki biri taksi olmak üzere iki araca çarptı.

Taksiyi gasp eden zanlıyı polis vurarak durdurdu - Resim : 1

POLİS VURARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Kaza nedeniyle duran araçtan inen gaspçı, polise doğru silahla ateş etmeye başladı. Polis de ateşe karşılık verince çıkan çatışmada gaspçı vurularak etkisiz hale getirildi.

Gelen ambulansla olay yerinde ilk müdahalesi yapılan ve adı öğrenilemeyen gaspçı, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Taksiyi gasp eden zanlıyı polis vurarak durdurdu - Resim : 2

SABIKASI KABARIK!

Yapılan araştırmada şüphelinin, çeşitli suçlardan sabıkasının bulunduğu ve çok sayıda suçtan polis tarafından arandığı öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, bölgede delil araştırması yaparken çok sayıda boş mermi kovanı buldu.

Olayla ilgili soruşturma sürerken D-100 Karayolu yan yol Avcılar istikameti yaklaşık 4 saat trafiğe kapatıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER