Survivor kim elendi? 4 Mayıs 2021 Survivor SMS sıralaması ve elenen isim

Survivor 2021, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Survivor'da eleme konseyi toplandı ve sonrasında bir yarışmacı adaya veda edecek. Peki, iletişim ödülünü hangi takım kazandı? 4 Mayıs 2021 tarihli Survivor'da kim elendi? Survivor SMS sıralaması belli oldu mu? İşte Survivor'a dair merak edilen o detaylar...

POSTA POSTA
Survivor kim elendi? 4 Mayıs 2021 Survivor SMS sıralaması ve elenen isim

Survivor'da bu akşam yeni bir eleme heyecanı daha yaşanacak. İlgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2021'de bir isim adaya veda etmek zorunda kalacak.

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler tüm heyecanıyla devam ediyor. Eleme gecesinin yaşanacağı Survivor'da bir yarışmacı, adaya ve hayallerine veda etmek zorunda kalacak. Peki, İletişim ödülünü kim kazandı? 4 Mayıs 2021 tarihli Survivor'da kim elendi? Survivor SMS sıralaması belli oldu mu?

İşte sevilen yarışma Survivor'a dair merak edilen detaylar...

Survivor kim elendi? 4 Mayıs 2021 Survivor SMS sıralaması ve elenen isim - Resim : 1

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Yarışmacılar iletişim ödülü için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Nefesleri kesen iletişim oyununu 10'a 6 skoruyla ünlüler takımı kazandı. Ünlüler, ödül olarak, ada hayatlarını anlatan kısa video çekip sosyal medyadan paylaşma şansını yakaladılar.

4 MAYIS 2021 SURVİVOR SMS SIRALAMASI

Survivor'da şu an eleme konseyi devam ediyor. SMS sıralaması belli olur olmaz haberimizde yer alacak.

Survivor kim elendi? 4 Mayıs 2021 Survivor SMS sıralaması ve elenen isim - Resim : 2

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

İlgiyle izlenen yarışma Survivor'da haftanın eleme adayları gönüllülerden ünlüler takımından Sergen ve Merve Aydın olmuştu.

Survivor kim elendi? 4 Mayıs 2021 Survivor SMS sıralaması ve elenen isim - Resim : 3

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da şu an eleme konseyi devam ediyor. Yarışmadan elenen isim belli olur olmaz haberimizde yer alacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER